Nyheder

Nyheder

Om denne Blog ...

Her på bloggen kan du følge og kommenterer på de emner som rør sig i Landsbylauget - Fløng Sogn's område. Hvis du selv har lyst til at komme med et indlæg, så kontakt bestyrelsen. Vi opretter gerne en ny kategori.

...og naturligvis opfører vi os alle pænt her på bloggen !

Glædelige Jul ...

Nyt fra BestyrelsenPosted by Bestyrelsen 19 Dec, 2015 18:42


Året 2015 er nu snart gået. For Landsbylaugets bestyrelse har det været et nogenlunde stille år. Vi har deltaget i forskellige møder og fora, der sikrer at vores meninger og holdninger her fra udkanten af kommunen, også bliver fremført i bl.a. Skovrådet og Agenda 21 rådet, samt ikke mindst vores lille fællesforum, der er dannet sammen med de andre landsbyer i kommunen.


Den første begivenhed i 2015, hvor vi aktivt deltog som Landsbylaug, var Skoven Dag - hvor vi sammen med Driftsbyen var med til at "holde" Fløngskovens 1 års fødselsdag. Vi har aftalt at dette initiativ vil vi gerne være med til at lave også i fremtiden (Skoven Dag i 2016 er iøvrigt den 1. maj).


Dernæst var vi med til at få stablet vores nye Byfest på benene. Rent teknisk ligger dette arrangement i regi af den selvstændige Foreningen Byfesten i Fløng, men rent praktisk er vi ganske meget med sammen med en masse andre frivillige i Fløngs foreninger, institutioner og fra erhvervslivet. Byfesten var en bragende succes, og vi fortsætter naturligvis også i 2016 (11. juni).


Også vores Sct. Hans fest var vi blandet lidt ind i, og igen viste Fløng at der er god opbakning til at møde op og deltage i denne traditionelle begivenhed.

Endelig så har der været god gang i vores Facebook side - til tider lidt meget desværre. Forsvundne og fundne cykler, efterlysning af bortløbne husdyr og informationer af almen interesse i vores lokalområde har sammen med de lidt mere triste informationer om indbrud/tyverier og på det seneste hærværk været blandt opslagene.

Bestyrelsen ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår.  • Comments(0)//blog.floenglaug.dk/#post70