Nyheder

Nyheder

Om denne Blog ...

Her på bloggen kan du følge og kommenterer på de emner som rør sig i Landsbylauget - Fløng Sogn's område. Hvis du selv har lyst til at komme med et indlæg, så kontakt bestyrelsen. Vi opretter gerne en ny kategori.

...og naturligvis opfører vi os alle pænt her på bloggen !

Gæster på Generalforsamling 2015

Nyt fra BestyrelsenPosted by Bestyrelsen 29 May, 2015 20:24
Så er generalforsamlingen 2015 i Landsbylauget - Fløng Sogn afholdt med 45 medlemmer som deltagere, samt vores venlige gæster fra Vestegnens Lokal Politi.

(se flere billeder på vores billedblog)

Det fulde referat kan findes på vores hjemmeside på dette link, men vi vælger lige at kopierer indlæggene fra vores gæster op her.

(De havde taget "firmabilen" til mødet smiley

Lokal efterforsker, Santi, indledte med at fortælle at vi burde være mere opmærksomme og konfronterer mistænkelige personer i vores nabolag med nysgerrig interesse og venligt spørge om der er noget vi skal hjælpe med. Hvis der er tale om lyssky personer, så vil denne opmærksomhed oftest få disse til at finde andre græsgange.

Vi skal også altid ringe til 112 når der ses mistænkelige biler i området – og det er helt lovligt at tage billede af disse, når de befinder sig på offentlig vej. Politiet har en stort register og nummerplader der holdes ekstra øje med. Politiet vil også – via kontakten til Landsbylauget (Kenth) – melde tilbage hvis der er nogle køretøjer vi bør holde ekstra øje med.

Det blev i øvrigt oplyst at vi her i Fløng statistisk ikke var hårdt ramt af indbrud – ikke i øjeblikke i hvert tilfælde.

Lokalbetjent, Jacob, fortalte herefter om sikring af hjemmet, opfordring til at tilmelde sig Nabohjælp.dk – og huske at bruge det aktivt – samt om muligheden for at låne mærkningsudstyr ved henvendelse på lokalpolitistationen på Helgeshøj Alle (ved Skat).


Han opfordrede også til at vi meget gerne måtte kontakte ham på arbejdsmobilen tlf. 72 58 79 76 også gerne som SMS, eller på mail: JHL009@politi.dk.

Der blev udleveret lidt materiale fra Det Kriminalpræventive Råd – og der var mulighed for at fx grundejerforeningen selv kunne bestille mere via www.dkr.dk – og der er også flere gode råd.


//Bestyrelsen  • Comments(0)//blog.floenglaug.dk/#post65